Eve Double Proline

De Eve Double Proline is kleiner dan de laadzuil, maar ook geschikt voor gemiddelde en langere laadsessies. Deze wallbox heeft 2 oplaadpunten. Een iconisch design en state-of-the-art oplaadtechnologie voor thuis en op de zaak.

Vraag offerte aan      Bekijk specificaties  

Eve Double Proline

Een iconisch design en state-of-the-art oplaadtechnologie voor thuis en op de zaak. De Eve Double Pro-line is een slimme laadoplossing met twee stopcontacten en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.

Met het grote display, verbeterde gebruikersinterface en een optimaal betrouwbaar hardware platform is de Eve Double Proline zeer gebruiksvriendelijk, maar biedt tegelijkertijd geavanceerde functionaliteiten voor slim laden.

Eve Double Proline laadstation Elec2Go close up

Laden

De Eve Double Proline is kleiner dan de laadzuil, maar ook geschikt voor gemiddelde en langere laadsessies. Deze wallbox heeft 2 oplaadpunten en is zeer geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.

Met de volledig vernieuwde soft- en hardware, ondersteunt de Eve Double Proline verschillende functionaliteiten als Smart Charging netwerken, OCPP 1.6 en Load Balancing.

Hulp op afstand

De Eve Double Proline is verbonden met de cloud en kan zo automatisch de laatste updates ontvangen.

Bij een werkgeversabonnement wordt jouw laadpaal thuis gekoppeld met het Elec2Go-portal van het bedrijf. De verbinding komt tot stand door een simkaart (GSM) of ethernetkabel (LAN). De laadkosten die geregistreerd staan op de pas worden maandelijks aan de werkgever gefactureerd. Zowel voor laadsessies op het thuislaadpunt als op publieke laadstations.

Eve Double Proline Elec2Go

Installatie

Elec2Go installeert de laadpaal vakkundig, zodat je zo snel mogelijk je elektrische auto voor de deur kunt opladen. Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan en de installateurs hun werk goed kunnen doen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

Afhankelijk van het gekozen installatiepakket zal er geboord of gegraven moeten worden. Zorg er zo mogelijk voor dat de ruimte vrij is. Ook moet de meterkast goed toegankelijk zijn.

De installatie duurt maximaal één dag. De installateurs doen het werk, er hoeft alleen iemand aanwezig te zijn om toegang tot de meterkast te geven. 

Binnen een dag is de laadpaal geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De installateurs geven nog een korte uitleg over de werking van de laadpaal. Daarna kun je direct beginnen met laden.

Wil je niet afhankelijk zijn van de openbare laadpalen bij jou in de buurt? Elec2Go maakt je eigen laadpaal mogelijk!

Vraag offerte aan