Eve Single Proline

De Eve Single Proline wandlader is een geschikte laadoplossing voor gemiddelde en langere laadsessies. Dit is de meest gekozen thuislader voor particulieren.

Vraag offerte aan      Bekijk specificaties  

Eve Single Proline

Een slim, elegant en compact laadstation voor thuis en op de zaak. De Eve Single Proline kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden.

De lader werkt op basis van gebruikersautorisatie maar kan ook als Plug & Charge laadstation ingezet worden. Als gebruiker kun je de laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.

Eve single Pro Elec2Go laadstation

Laden

De Eve Single Proline wandlader is een geschikte laadoplossing voor gemiddelde en langere laadsessies. Dit is de meest gekozen thuislader voor particulieren.

De Eve Single Proline is voorzien van een internetverbinding en is bekabeld of kan via mobiele communicatie worden ingeschakeld.

Hulp op afstand

De Eve Single Proline is verbonden met de cloud en kan zo automatisch de laatste updates ontvangen.

Bij een werkgeversabonnement wordt jouw laadpaal thuis gekoppeld met het Elec2Go-portal van het bedrijf. De verbinding komt tot stand door een simkaart (GSM) of ethernetkabel (LAN). De laadkosten die geregistreerd staan op de pas worden maandelijks aan de werkgever gefactureerd. Zowel voor laadsessies op het thuislaadpunt als op publieke laadstations.

Eve Single Pro-line display eigen logo mogelijk

Installatie

Elec2Go installeert de laadpaal vakkundig, zodat je zo snel mogelijk je elektrische auto voor de deur kunt opladen. Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan en de installateurs hun werk goed kunnen doen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

Afhankelijk van het gekozen installatiepakket zal er geboord of gegraven moeten worden. Zorg er zo mogelijk voor dat de ruimte vrij is. Ook moet de meterkast goed toegankelijk zijn.

De installatie duurt maximaal één dag. De installateurs doen het werk, er hoeft alleen iemand aanwezig te zijn om toegang tot de meterkast te geven. 

Binnen een dag is de laadpaal geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De installateurs geven nog een korte uitleg over de werking van de laadpaal. Daarna kun je direct beginnen met laden.

Wil je niet afhankelijk zijn van de openbare laadpalen bij jou in de buurt? Elec2Go maakt je eigen laadpaal mogelijk!

Vraag offerte aan