ICU Twin laadzuil

De reguliere ICU Twin laadzuil is geschikt voor gemiddelde en langere laadsessies. Deze laadzuil heeft 2 oplaadpunten en is zeer geschikt voor semi-openbare en publieke locaties.

Vraag offerte aan      Bekijk specificaties  

Publiek laadstation

De Twin is een veel gezien laadstation op semi-openbare en publieke locaties. Dankzij zijn robuustheid en gebruiksgemak is de Twin een van de meest geïnstalleerde publieke laadpunten.

Via www.openbaarladen.nl  is het eenvoudig een openbare laadpaal aan te vragen. Ga naar de site en kijk of jouw gemeente al is aangesloten en vraag eenvoudig een laadpaal aan.

ICU Twin laadzuil Elec2Go

Eenvoudig laden

Door duidelijke iconen en een paslezer is de ICU Twin gebruiksvriendelijk en is het laden snel te starten of te stoppen. Op de achtergrond biedt de Twin slimme functies voor het verrekenen van energie en het waarborgen van de veiligheid.

ICU Twin Laadzuil

Met de duidelijke gebruikersinterface en een optimaal betrouwbaar hardware platform is de ICU Twin zeer gebruiksvriendelijk en biedt het tegelijkertijd geavanceerde functionaliteiten voor slim laden.

Met de volledig vernieuwde soft- en hardware, ondersteunt de Twin diverse functionaliteiten zoals OCPP 1.6 en Load Balancing.

Installatie

Elec2Go installeert de laadpaal vakkundig, zodat je zo snel mogelijk je elektrische auto voor de deur kunt opladen. Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan en de installateurs hun werk goed kunnen doen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

Afhankelijk van het gekozen installatiepakket zal er geboord of gegraven moeten worden. Zorg er zo mogelijk voor dat de ruimte vrij is. Ook moet de meterkast goed toegankelijk zijn.

De installatie duurt maximaal één dag. De installateurs doen het werk, er hoeft alleen iemand aanwezig te zijn om toegang tot de meterkast te geven. 

Binnen een dag is de laadpaal geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De installateurs geven nog een korte uitleg over de werking van de laadpaal. Daarna kun je direct beginnen met laden.

Wil je niet afhankelijk zijn van de openbare laadpalen bij jou in de buurt? Elec2Go maakt je eigen laadpaal mogelijk!

Vraag offerte aan