Laadpaal Thuis

Elec2Go levert en installeert ook diverse laadpalen voor zowel particulieren als bedrijven. De laadpalen van Elec2Go voor particulieren en bedrijven zijn slim, compact en elegant.

Toch liever advies of een offerte op maat?

Wij helpen je graag.

Advies aanvragen

Geïnteresseerd in een eigen laadpaal?

Wij maken altijd een passend voorstel. Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijke laadoplossingen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact op

Laadpas gebruiken in België

Wist je dat het laadnetwerk van onze zuiderburen bijna net zo groot is als dat van Nederland? Ook in België kun je voor het opladen van je elektrische auto gewoon je Elec2Go laadpas gebruiken.

In Duitsland laden

Veel onderweg bij onze oosterburen? Ook in Duitsland kun je gewoon je Elec2Go laadpas gebruiken! Het Duitse laadnetwerk is goed dekkend. Zo weet je zeker dat je nooit stil komt te staan.

Gebruik in Europa

Ook in de rest van Europa kun je je elektrische auto gewoon opladen met de Elec2Go laadpas. Onze pas wordt namelijk geaccepteerd in ruim 7000 steden in meer dan 45 landen!

Hoelang duurt het opladen van een elektrische auto?

Wanneer je overstapt van een benzine of dieselauto naar elektrisch, maak je je misschien zorgen over de oplaadtijd van een elektrische auto. Maar hoelang duurt het opladen van een elektrische auto eigenlijk?

Hoelang duurt thuis opladen?

Hoelang het duurt om je elektrische auto thuis op te laden, hangt af van verschillende factoren. Gemiddeld duurt het opladen van een elektrische auto met een standaard laadpaal (AC) tussen de 6 en 10 uur. Dit is echter afhankelijk van het soort laadpaal en je auto.

 

Hoelang duurt snelladen?

Snelladen gaat – zoals de naam al verraadt – een stuk sneller. Bij snelladers zoals Fastned en Ionity zijn de meeste elektrische auto’s zelfs al binnen 30 minuten voor 80% opgeladen! Deze snelladers vind je vaak langs de snelweg en je kunt hiervoor gewoon je Elec2Go laadpas gebruiken.

Copyright 2019 Elec2Go
Filter