Laadpaal

Dubbele laadzuil 32A eigen huisstijl

Eigenschappen:

  • GPRS netwerkcommunicatie
  • RFID-kaartlezer
  • LED indicatie
  • Strak design

Kabel opties:
Nee

Opties:
Montage Grondbevestiging

Kleur opties:
Nee

Slim laden:
Ja, Service-Overeenkomst v.a. € 13,50 per maand plus € 2,00 per extra socket.

v.a. € 2.299,00 € 1.900,00
ex. btw
Dubbele laadzuil  32A eigen huisstijl

Laadpalen vormen een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf, winkel of horecazaak.

U biedt uw bezoekers laadsessies aan tegen een door u gekozen tarief. Zo verdient u zonder dat u er iets voor hoeft te doen een bedrag per geladen kilowattuur. Laden en betalen bij een snellader kan makkelijk en snel met alle courante laadpassen.

Laadunit voor een vast laag bedrag per maand

Elec2Go biedt u de mogelijkheid om een laadunit te leasen onder de voorwaarden van Full Operational Lease. Deze leasevorm is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland, dat komt omdat Full Operational Lease garant staat voor 100 procent zorgeloos leasen.

Met Full Operational Lease bij Elec2Go bent u verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, het beheer en de verzekeringen van de laadunit. En dit alles voor een scherp én vast maandbedrag. U weet exact waar u aan toe bent en u komt dus gedurende de looptijd niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Zo werkt Elec2Go

Uw project is bij ons in goede handen

Installatie of Advies nodig?

Advies nodig? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte inclusief installatie. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Back-office

De Elec2Go dubbele laadzuil is verbonden met de cloud en kan zo automatisch de laatste updates ontvangen.

Met een service abonnement wordt jouw laadpaal gekoppeld met het Elec2Go-portal. De verbinding komt tot stand door een simkaart (GSM) of ethernetkabel (LAN). De laadkosten die geregistreerd staan worden maandelijks automatisch gefactureerd met de gebruikers van uw laadunit.

Wat onze klanten van ons vinden

Copyright 2019 Elec2Go
Filter