Semi publieke

Installatie of Advies nodig?

Advies nodig? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte inclusief installatie. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Nederland en België

Vrijblijvend advies

Laadpalen vormen een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf, winkel of horecazaak.

U biedt uw bezoekers laadsessies aan tegen een door u gekozen tarief. Zo verdient u zonder dat u er iets voor hoeft te doen een bedrag per geladen kilowattuur. Laden en betalen bij een laadpaal kan makkelijk en snel met alle courante laadpassen.

De oplaadoplossingen van Elec2Go helpen u de juiste keuze te maken voor milieuvriendelijke mobiliteit. Met deze krachtige oplaadstation, professionele installatie, hebben wij de juiste oplaadoplossing voor uw e-mobiliteit. Of het nu in uw bedrijf is, als aanbod voor uw klanten  – wij maken het opladen van e-auto’s eenvoudig, snel en efficiënt.

Laadunit voor een vast laag bedrag per maand

Elec2Go biedt u de mogelijkheid om een laadunit te leasen onder de voorwaarden van Full Operational Lease. Deze leasevorm is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland, dat komt omdat Full Operational Lease garant staat voor 100 procent zorgeloos leasen.

Met Full Operational Lease bij Elec2Go bent u verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, het beheer en de verzekeringen van de laadunit. En dit alles voor een scherp én vast maandbedrag. U weet exact waar u aan toe bent en u komt dus gedurende de looptijd niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Zo werkt Elec2Go

Uw project is bij ons in goede handen

Wat onze klanten van ons vinden

Copyright 2019 Elec2Go
Filter