DC & HP Lader

Een slimme manier om service te bieden en extra inkomsten te genereren.

Snelladers vormen een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf, winkel of horecazaak.

U biedt uw bezoekers laadsessies aan tegen een door u gekozen tarief. Zo verdient u zonder dat u er iets voor hoeft te doen een bedrag per geladen kilowattuur. Laden en betalen bij een snellader kan makkelijk en snel met alle courante laadpassen.

Snelladen: In 30 minuten een bijna volle batterij. Met een DC-lader ofwel snellader is het mogelijk om in slechts 30 tot 45 minuten een elektrische wagen voor 80 procent op te laden. Snelladers zijn ideaal voor de kortere tussenstop. Zo kan iemand even boodschappen doen, een hapje eten, sporten of koffie drinken, terwijl zijn of haar auto in rap tempo wordt opgeladen.

Wat zijn de huidige tarieven op snelladers

Gemiddeld is het energie tarief voor de zakelijke markt rond de
€ 0,1775 per kW. De EV (elektrisch voertuig)-rijder betaalt op uw snellader bijvoorbeeld € 0,50 per kW. U heeft dan een winstmarge van ongeveer € 0,30 per geladen kW. De gemiddelde auto laadt op een snellader rond de 30 kW binnen de 30 á 45 minuten, dat levert u € 9,00 op. Bij een Full Operational lease betaalt u aan leasekosten ongeveer € 750, – per maand, oftewel € 24, – per dag. Dat houdt in dat u met ongeveer drie laadsessies per dag uw leasekosten er al uit heeft. Elke laadsessie die hier nog bijkomt levert dus direct extra geld op. En tijdens het laden kan de EV-rijder natuurlijk gebruikmaken van uw winkel-, horeca- en/of bedrijfsfaciliteiten, waarvan u uiteraard ook revenu heeft.

 

Snellader voor een vast laag bedrag per maand

Elec2Go biedt u de mogelijkheid om een snellaadpaal te leasen onder de voorwaarden van Full Operational Lease. Deze leasevorm is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland, dat komt omdat Full Operational Lease garant staat voor 100 procent zorgeloos leasen.

Met Full Operational Lease bij Elec2Go bent u verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, het beheer en de verzekeringen van de snellaadpaal. En dit alles voor een scherp én vast maandbedrag. U weet exact waar u aan toe bent en u komt dus gedurende de looptijd niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Zo werkt Elec2Go

Uw project is bij ons in goede handen

Wat onze klanten van ons vinden

Copyright 2019 Elec2Go
Filter