Laadpas Elec2Go

Met de Elec2Go laadpas kun je in heel Nederland het meest voordelig je elektrische auto opladen. We hebben zelfs een dekking van 99%. Onze laadpassen zijn te gebruiken bij zowel publieke laadpalen als bij grote snellaad stations zoals Fastned en Ionity. 

De voordeligste laadpas
van heel Nederlandlaadpas EV Elec2Go

De Elec2Go Laadpas is de voordeligste laadpas van heel Nederland. Bij ons kies je zelf of je een pas met of zonder abonnement wilt. Rij je volledig elektrisch? Dan is een abonnement de beste keuze. Rij je hybride? Kies dan voor een pas zonder vast maandbedrag. Je betaalt dan alleen wanneer je je auto oplaadt.

Voor 14:00 uur (ma-vr) besteld, morgen in huis

De RFID tag is een alternatief voor de laadpas voor het laden van elektrische auto’s. Door middel van de sleutelhanger wordt elektrisch rijden nog makkelijker.

 

€ 2,50 per maand incl. btw

 • Onbeperkt laden
 • Betaal alleen het tarief van de aanbieder
 • Meer dan 200.000 laadpunten
 • Maandelijks opzegbaar
 • Achteraf betalen via maandfactuur

*Laadpas & laaddruppel gratis aan te vragen. Voor 14:00 uur (ma-vr) besteld, morgen in huis

Bestel direct

“De beste keuze voor volledig elektrisch”

 

Laadpas zonder abonnement

 • € 0,01 per kWh toeslag + tarief aanbieder
 • Geen eigen starttarief
 • Meer dan 200.000 laadpunten
 • Geen abonnementskosten
 • Achteraf betalen via maandfactuur

* Laadpas & laaddruppel eenmalige aanschafprijs: € 5,– . Voor 14:00 uur (ma-vr) besteld, morgen in huis 

Bestel direct

“Meest voordelige keuze voor hybride”

 

 

Laadpas gebruiken in België

Wist je dat het laadnetwerk van onze zuiderburen bijna net zo groot is als dat van Nederland? Ook in België kun je voor het opladen van je elektrische auto gewoon je Elec2Go laadpas gebruiken.

In Duitsland laden

Veel onderweg bij onze oosterburen? Ook in Duitsland kun je gewoon je Elec2Go laadpas gebruiken! Het Duitse laadnetwerk is goed dekkend. Zo weet je zeker dat je nooit stil komt te staan.

Gebruik in Europa

Ook in de rest van Europa kun je je elektrische auto gewoon opladen met de Elec2Go laadpas. Onze pas wordt namelijk geaccepteerd in ruim 7000 steden in meer dan 45 landen!

Hoe werkt het laden van een elektrische auto?

 1. Zoek een laadpaal in de buurt via de Elec2Go app
 2. Open de laadklep van je auto en plug de laadkabel in je auto en in de laadpaal
 3. Hou de laadpas of key voor de kaartlezer tot je een piepsignaal hoort. De laadsessie zal nu starten
 4. Controleer in je auto of de laadsessie is gestart
 5. Is je auto opgeladen? Hou de laadpas of key weer voor de kaartlezer, koppel de laadkabel los en je kunt de weg op!

Hoelang duurt het opladen van een elektrische auto?

Wanneer je overstapt van een benzine of dieselauto naar elektrisch, maak je je misschien zorgen over de oplaadtijd van een elektrische auto. Maar hoelang duurt het opladen van een elektrische auto eigenlijk?

Hoelang duurt thuis opladen?

Hoelang het duurt om je elektrische auto thuis op te laden, hangt af van verschillende factoren. Gemiddeld duurt het opladen van een elektrische auto met een standaard laadpaal (AC) tussen de 6 en 10 uur. Dit is echter afhankelijk van het soort laadpaal en je auto.

 

Hoelang duurt snelladen?

Snelladen gaat – zoals de naam al verraadt – een stuk sneller. Bij snelladers zoals Fastned en Ionity zijn de meeste elektrische auto’s zelfs al binnen 30 minuten voor 80% opgeladen! Deze snelladers vind je vaak langs de snelweg en je kunt hiervoor gewoon je Elec2Go laadpas gebruiken.

Laadpas in huisstijl

Als co-brandingspartner van Elec2Go is het mogelijk om een laadpas in de huisstijl van uw bedrijf te ontwikkelen. U kunt verkooppunt van uw ‘eigen’ laadpas worden, tevens wordt uw bedrijf opgenomen in de locatiezoeker van Elec2Go.

Meer informatie

 

Thuis laden

De goedkoopste optie is thuis opladen. Een kWH stroom kost hier namelijk gemiddeld €0,22. Een volle accu kost in dit geval zo’n €9,90. Omgerekend is de prijs per kilometer dus €0,037.

Publiek laden

Bij een publieke AC-laadpaal betaal je iets meer dan thuis. Gemiddeld kost publiek laden € 0,33 kWH. Een volle accu kost je in dit geval dus € 14,85 en omgerekend is de prijs per kilometer €0,056.

 

Snelladen

De duurste vorm van laden is snelladen.  Gemiddeld kost snelladen zo’n € 0,60 per kWh. Een volle accu kost in dit geval € 27,-  omgerekend betekent dat een prijs van € 0,10 per kilometer.

Toch nog vragen of advies nodig?

We helpen je graag!

Aanvraag formulier

Copyright 2019 Elec2Go
Filter