You've got the power

Laadpas

De Elec2Go Laadpas is de voordeligste laadpas van heel Nederland. Met de Elec2Go laadpas kun je in heel Nederland het meest voordelig je elektrische auto opladen. We hebben zelfs een dekking van 99%. Ook te gebruiken bij snelladers!

Meer informatie

Laadpalen

Wil je niet afhankelijk zijn van de openbare laadpalen bij jou in de buurt? Elec2Go levert en installeert laadpalen voor bedrijven en particulieren. Wij zijn volledig onafhankelijk, daarom kunnen wij laadoplossingen bieden die passen bij u wensen en behoeften.

Meer informatie

Laadpalen vormen een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf, winkel of horecazaak.

U biedt uw bezoekers laadsessies aan tegen een door u gekozen tarief. Zo verdient u zonder dat u er iets voor hoeft te doen een bedrag per geladen kilowattuur. Laden en betalen bij een laadpaal kan makkelijk en snel met alle courante laadpassen.

De oplaadoplossingen van Elec2Go helpen u de juiste keuze te maken voor milieuvriendelijke mobiliteit. Met deze krachtige oplaadstation, professionele installatie, hebben wij de juiste oplaadoplossing voor uw e-mobiliteit. Of het nu in uw bedrijf is, als aanbod voor uw klanten  – wij maken het opladen van e-auto’s eenvoudig, snel en efficiënt.

Onze huidige top 3 laadpalen zakelijk

v.a. € 1.999,-

(incl. BTW)

Evhub Dubbel

  • Standaard: Plug & Charge
  • socket of 5M Type 2
  • mogelijkheid Type 1 

v.a. € 3.569,-

(incl. BTW)

Eve Double Proline

  • 5 meter vaste kabel type 2
  • Gratis App
  • Strak design

v.a. € 3.872,-

(incl. BTW)

Luxe Laadpaal Double

  • Load balancing
  • Gratis App
  • Eco laden PV installatie

Zo werkt Elec2Go

Uw project is bij ons in goede handen

Laadpas in uw huisstijl

Als co-brandingspartner van Elec2Go is het mogelijk om een laadpas in de huisstijl van uw bedrijf te ontwikkelen. U kunt verkooppunt van uw ‘eigen’ laadpas worden, tevens wordt uw bedrijf opgenomen in de locatiezoeker van Elec2Go.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op!

Uw eigen laadpaal

Wanneer u interesse heeft in een eigen laadpaal bij uw bedrijf, kan Elec2Go dit verzorgen. Met uw eigen laadpaal kunnen bezoekers hun elektrische voertuig op uw terrein laden, zo omzeilen ze de drukbezette publieke laadpunten. Tijdens het laden kunnen de bezoekers gebruik maken van de faciliteiten van uw bedrijf. Een gunstige situatie voor beide partijen!

Ik wil meer informatie over de mogelijkheden.

Kortingen via laadpas

We bieden onze klanten de mogelijkheid om tijdens het laden van hun voertuig tegen een gereduceerde prijs gebruik te maken van de faciliteiten van uw bedrijf. Zo kan de klant laden en ondertussen koffie drinken/sporten/werken/bowlen etc. De locaties waar onze klanten kunnen laden met deze extra voordelen worden opgenomen in onze app en op de site. Dit ‘laden met voordelige extra’s’ zal uw bedrijf extra bezoekers en promotie opleveren.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.

Bied uw klanten nog meer gemak

Direct laden met de laadpas

Elec2Go maakt het laden van elektrische voertuigen makkelijk. Met een prepaid laadpas van Elec2Go hoeft uw kant zich niet te registreren en aan te melden, hij of zij kan direct laden. Snel en makkelijk.

Eigen portal

Als zakelijke klant krijgt u bij Elec2Go uw eigen portal waar u kunt inloggen. In deze portal heeft u inzicht in de laadpassen en eventuele laadpalen die uw bedrijf heeft. De portal heeft de kleuren en het logo van uw bedrijf.

Meer dan 100.000 laadpunten

Met de laadpas van Elec2Go kun je op meer dan 100.000 laadpunten in heel Europa eenvoudig (snel)laden. In de app van Elec2Go kun je alle laadlocaties makkelijk vinden.

Laatste nieuwsMeer nieuws

Onlangs was RTL-Z voor het programma De Barometer bij ons op bezoek. Zij maakte een korte reportage over onze laadoplossingen voor het elektrisch rijden. Heeft u de uitzending gemist? Dan kunt u deze hieronder terugkijken.

Lees verder
TV-UITZENDING DE BAROMETER BIJ RTL-Z

Begin vandaag nog

Vrijblijvend advies

Copyright 2019 Elec2Go
Filter