You've got the power

Elec2Go is een snelgroeiend bedrijf, daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe verkooppunten van onze laadpas. Uw voordeel? Uw bedrijf wordt opgenomen in de locatiezoeker van verkooppunten op onze website en in de mobiele applicatie. Het is tevens mogelijk de laadpas in de huisstijl van uw bedrijf te leveren.

Bekijk mogelijkheden voor je bedrijf      Bekijk de video  

Laadpas in uw huisstijl

Als co-brandingspartner van Elec2Go is het mogelijk om een laadpas in de huisstijl van uw bedrijf te ontwikkelen. U kunt verkooppunt van uw ‘eigen’ laadpas worden, tevens wordt uw bedrijf opgenomen in de locatiezoeker van Elec2Go, zowel op de website als in de app.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op!

Uw eigen laadpaal

Wanneer u interesse heeft in een eigen laadpaal bij uw bedrijf, kan Elec2Go dit verzorgen. Met uw eigen laadpaal kunnen bezoekers hun elektrische voertuig op uw terrein laden, zo omzeilen ze de drukbezette publieke laadpunten. Tijdens het laden kunnen de bezoekers gebruik maken van de faciliteiten van uw bedrijf. Een gunstige situatie voor beide partijen!

Ik wil meer informatie over de mogelijkheden.

Kortingen via laadpas

We bieden onze klanten de mogelijkheid om tijdens het laden van hun voertuig tegen een gereduceerde prijs gebruik te maken van de faciliteiten van uw bedrijf. Zo kan de klant laden en ondertussen koffie drinken/sporten/werken/bowlen etc. De locaties waar onze klanten kunnen laden met deze extra voordelen worden opgenomen in onze app en op de site. Dit ‘laden met voordelige extra’s’ zal uw bedrijf extra bezoekers en promotie opleveren.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.

Bied uw klanten nog meer gemak

Direct laden met de laadpas

Elec2Go maakt het laden van elektrische voertuigen makkelijk. Met een prepaid laadpas van Elec2Go hoeft uw kant zich niet te registreren en aan te melden, hij of zij kan direct laden. Snel en makkelijk.

Eigen portal

Als zakelijke klant krijgt u bij Elec2Go uw eigen portal waar u kunt inloggen. In deze portal heeft u inzicht in de laadpassen en eventuele laadpalen die uw bedrijf heeft. De portal heeft de kleuren en het logo van uw bedrijf.

Meer dan 100.000 laadpunten

Met de laadpas van Elec2Go kun je op meer dan 100.000 laadpunten in heel Europa eenvoudig (snel)laden. In de app van Elec2Go kun je alle laadlocaties makkelijk vinden.

Laatste nieuwsMeer nieuws

Elec2Go is druk bezig met het realiseren van een nieuw netwerk van snellaadpalen voor de elektrische auto in de regio Amsterdam Schiphol.

Lees verder
Schiphol krijgt laadpleinen met snelladers

Begin vandaag nog

Vrijblijvend advies